EEN GASTVRIJ WELKOM BIJ HERBERG DE KEMPER

Wat eraan vooraf gaat…

  • 9,50
    Vissoep

    heerlijke rijk gevuld met vis en zeevruchten.

  • 8,50
    Mosterdsoep

    gevuld met uitgebakken spekjes en croutons.

  • 9,50
    Paprikasoepje

    gevuld met cottage cheese en  gerookte ganzenborst (deze soep is ook vegetarische te bestellen).

  • 13,50
    Steak tartaar

    een heerlijke tartaar van de runder lende. 

  • 14,50
    In sojasaus gebakken eendenborst

    geserveerd in een krokant bakje van Grana Padano met een salade van rucola.

  • 13,50
    Bonbon van rosbief

    gevuld met knolselderij, avocado en gamba.

  • 15,50
    Duo van Zeeuwse Kingfisch

    een heerlijk tartaartje en gebakken met een beetje sesamzaad.

  • 13,50
    Carpaccio

    van rode bietjes burrata en rucola.