GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAGVANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27

Voorgerechten restaurant

Wat eraan vooraf gaat…

  • 11,50
    Terrine van wildzwijn en eendenborst

    gevuld met olijven, cantharellen en truffel geserveerd met in bokbier gekonfijte rode uien.

  • 11,00
    Carpaccio van ossenhaas

    flinterdun gesneden ossenhaas met schaafselvan “Old Amsterdam”

  • 12,00
    Vierluik van verschillende voorgerechten

    terrine van wildzwijn, wildbouillon, bitterbal van het zwijn en carpaccio van ossenhaas.

  • 11,50
    Drieluik van het wilde zwijn

    huis gerookte ham in een salade van geitenkaas, een bitterbal en een gebakken stukje wildzwijn haas.

  • 12,50
    Salade van snijbiet

    gevuld met krokant gebakken kalfszwezerik en lucht gedroogde ham van hert geserveerd met een truffelmayonaise.

  • 7,50
    Wildbouillon

    rijk gevuld met bospaddenstoelen.

  • 8,50
    Boerenkoolsoepje

    een verrassend romig soepje van boerenkool gevuld met coquilles en gamba's

  • 7,50
    Pompoensoep

    met reepjes gestoofd vlees van de fazantendij.