GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAGVANAF 11.00 UUR
LUNCHVANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27.
Tweede paasdag en tweede pinksterdag zijn wij geopend. De dinsdag na deze twee feestdagen zijn wij gesloten.

Voorgerechten restaurant

Wat eraan vooraf gaat…

  • 12,00
    Zomerse salade van rucola

    met gebakken geitenkaas omwikkeld met wild zwijn spek met een dressing van honing en mosterd.

  • 11,50
    Carpaccio van ossenhaas

    flinterdun gesneden ossenhaas met schaafselvan “Old Amsterdam”

  • 12,50
    Drieluik van vis

    gebakken coquille met lamsoren, salade van versezalm met een truffeldressing en een soepje van gamba’s.

  • 12,00
    Heerlijke salade van mosterdblad

    rijkelijk gevuld met in sojasaus en sesam gebakken wilde eendenborst.

  • 13,50
    warme salade van Linguine pasta

    met lamsoren, gamba’s, coquilles en Crè­me fraiche.

  • Bouillabaisse
    9,50
    Bouillabaise

    rijk met vis en zeevruchten gevulde Provençaalse vissoep.

  • 8,50
    Soepje van wilde spinazie

    met bronforel gerookt op de Kamado BBQ.

  • 8,00
    Pittig vegetarische soepje van...

    tomaat, kikkererwten prei en kurkuma.