GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAGVANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27

Kees de Jong

Herberg_de_Kemper_personeel-Cees

Kees de Jong is een slager in hart en nieren. Dit proef je dan ook gelijk terug in alle wildgerechten van onze uitgebreide menukaart en vleeswaren bij het ontbijt. Deze bereidt onze huisslager in de eigen slachtplaats van Herberg de Kemper.

Acht jaar geleden droeg hij het scepter over. Hij treedt wat minder op de voorgrond om wat meer te genieten van vrije tijd en natuurlijk zijn kleinzoon.

 

  • Laatste nieuws

    Mountainbiken in de Sallandse en Twentse heuvels

    700 kilometer Mountainbiken door Twente Op initiatief van…

    SSchaapskudde op de Borkeld
    Schaapjes tellen op de Borkeld

    Natuurgebied de Borkeld in Markelo In natuurgebied de…

    Een ouderwetse Pannenkoek

    Kinderen; sleur je ouders mee! De hele maand…