GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27.
DE BISTRO EN RESTAURANT ZIJN VAN 27 DECEMBER T/M 3 JANUARI GESLOTEN.

Kees de Jong

Herberg_de_Kemper_personeel-Cees

Kees de Jong is een slager in hart en nieren. Dit proef je dan ook gelijk terug in alle wildgerechten van onze uitgebreide menukaart en vleeswaren bij het ontbijt. Deze bereidt onze huisslager in de eigen slachtplaats van Herberg de Kemper.

Acht jaar geleden droeg hij het scepter over. Hij treedt wat minder op de voorgrond om wat meer te genieten van vrije tijd en natuurlijk zijn kleinzoon.

 

  • Laatste nieuws

    Let's Go Wild

    Bier en Wild proefavond Dat een biertje alleen in het café…

    Genieten in Kerstsfeer

    Een prachtig kerstdiner Bij een knappend haardvuur, in…

    Verantwoord jagen en lekker wild eten in Twente?

    Verantwoord jagen en lekker wild eten? Het team…