GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAGVANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27

Hoofdgerechten Restaurant

De hoofdzaak…

  • Zoover Award 2013
    €22,50
    In de oven met dille boter gegratineerde zalm filet

    geserveerd met gebakken lamsoren.

  • 22,50
    Gegrilde botervis

    met saffraansaus en gebakken zeekraal.

  • 22,50
    Vers van onze jagers;

    een proeverij van ree met een saus van eigen jus en als garnituur een ham prei quiche.

  • 22,50
    Langzaam gegaarde lamsbout

    met een saus van eigen jus geserveerd gekonfijte mei knolletjes.

  • €22,50
    Kalfs ribeye

    met een saus van rodewijn en tijm en een garnituur van gele bietjes.

  • 24,50
    Gegrilde entrecotes van 350 gram

    gegratineerd met kruiden boter en een puntje taart van spinazie en roquefort.

  • Tournedos
    €23,50
    Gebakken tournedos

    geserveerd met gebakken champignons, gebakken prei met spek en cantharellensaus.