GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAGVANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27

Hoofdgerechten Restaurant

De hoofdzaak…

  • Zoover Award 2013
    €22,50
    Zeeduivel filet

    gewikkeld in wildzwijnspek geserveerd met gepofte trostomaatjes, peterseliewortel crème en bokbiersaus.

  • 23,50
    Op de huid gebakken kabeljauw

    met een saus van kreeft en cognac en roosjes romanesco.

  • 22,50
    Vers van onze jagers;

    een proeverij van ree met een saus van eigen jus en als garnituur een ham prei quiche.

  • 22,50
    Stoofpotje van wildzwijn met een fris vleugje sinaasappel

    geserveerd met een crème van knolselderij.

  • €22,50
    Twee tournedos van het hert

    geserveerd met pastinaken purree en een vlierbessensaus.

  • 22,50
    Hazenfilet

    met als garnituur gekonfijte rodekool en een saus van rodewijn en tijm.

  • 21,50
    Fazantenborst

    in combinatie met een pesto roomsaus en Linguine pasta.

  • Tournedos
    €23,50
    Gebakken tournedos

    geserveerd met gebakken champignons, gebakken prei met spek en cantharellensaus.