GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAGVANAF 11.00 UUR
LUNCHVANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27.
Tweede paasdag en tweede pinksterdag zijn wij geopend. De dinsdag na deze twee feestdagen zijn wij gesloten.

Hoofdgerechten Restaurant

De hoofdzaak…

  • Zoover Award 2013
    €23,50
    Zeebaars op de huid gebakken

    geserveerd met een saffraansaus en gekonfijte venkel.

  • 22,50
    Gebakken zalm

    met een saus van kreeft en cognac en gebakken lamsoren.

  • 23,50
    Vers van onze jagers;

    een proeverij van ree met een saus van eigen jus en als garnituur een ham prei quiche.

  • 22,50
    kalfsribeye

    met een saus van honing en tijm en als garnituur een puree van zoete aardappel.

  • €23,50
    Entrecote van de grill

    gegratineerd met Beurre Café de Paris met knapperige Sugar snaps.

  • 24,50
    lams filet huis gemarineerd

    met een saus van eigen jus en gekonfijte meiknolletjes.

  • 22,50
    Fazantenborst

    in combinatie met een pesto roomsaus, Linguine pasta en lamsoren.

  • Tournedos
    €24,50
    Gebakken tournedos

    geserveerd met gebakken champignons, gestoofde prei met spek en cantharellensaus.

Al onze hoofdgerechten worden tijdens het asperge seizoen geserveerd met asperges, gebakken aardappeltjes en salade.