GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAGVANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27

Hoofdgerechten Bistro

De Hoofdzaak…

  • sate
    €15,00
    Saté van varkenshaas

    Heerlijke huisgemaakte saté met dikke frieten en satésaus.

  • Herberg_de_Kemper_menu-21
    €14,50
    Hamburger

    op een ambachtelijke 100% speltbol met gebakken spek, uien en dikke frieten.

  • €15,50
    Gepaneerde schnitzel

    met gebakken spek, uien en champignons geserveerd met dikke frieten.

  • €16,00
    Kogelbiefstuk met peper saus

    geserveerd met groenten en gebakken aardappelen.

  • heekfilet
    €15,50
    Heek filet op de huid gebakken

    met een kruidensaus geserveerd met groenten en dikke frieten.

  • Herberg-de-Kemper-Zoover-award-winnaar-2014-stempel
    €15,00
    Spareribs (700 gram)

    geserveerd met frieten, BBQ saus en salade.

  • Herberg_de_Kemper_banner_schild1848
    €15,50
    Beenhammetje gemarineerd met honing

    met gebakken aardappeltjes en mosterdsaus.