GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27.
DE BISTRO EN RESTAURANT ZIJN VAN 27 DECEMBER T/M 3 JANUARI GESLOTEN.

Hoofdgerechten Bistro

De Hoofdzaak…

  • sate
    16,50
    Saté

    grote spies saté (200 gram) van de varkenshaas geserveerd met dikke frieten, mayonaise, satésaus en kroepoek.

  • Herberg_de_Kemper_menu-21
    15,50
    Hamburger

    op een ambachtelijke 100% speltbol met gebakken spek, uien, dikke frieten en smokey BBQ saus

  • 17,50
    Gepaneerde schnitzel

    met gebakken spek, uien en champignons geserveerd met dikke frieten.

  • 17,50
    Kogelbiefstuk met peper saus

    geserveerd met groenten en gebakken aardappelen.

  • heekfilet
    16,50
    Heek filet op de huid gebakken

    met een kruidensaus geserveerd met groenten en dikke frieten.

  • Herberg-de-Kemper-Zoover-award-winnaar-2014-stempel
    17,00
    Spareribs (700 gram)

    geserveerd met frieten, BBQ saus en salade.