GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27.

Tweede paasdag en tweede pinksterdag zijn wij op maandag wel geopend. De dinsdag na deze twee feestdagen zijn wij gesloten.

Kunstmoment Diepenheim

11:00

18 oktober 2018

To

28 oktober 2018

Kunstmoment Diepenheim

Elf dagen lang kunt u op tal van bijzondere plekken in zowel het centrum als het buitengebied van Diepenheim naar hoogwaardige en de meest uiteenlopende kunstuitingen kijken.

Kunstmoment 2018

Dit jaar wordt Kunstmoment voor de 14de keer georganiseerd. En ook dit jaar is de kunst weer van hoog niveau, divers en van verschillende disciplines. Ook in 2018 transformeert het Stedeke Diepenheim in de maand oktober in een grote open tentoonstellingsruimte. Op bijzondere locaties tonen meer dan 100 professionele kunstenaars hun werk. Op plekken waar je het niet verwacht (oude schuren, bijzondere huizen, winkels, maar ook in galeries, bij kastelen en de bijzondere buitengebieden) is kunst van diverse disciplines te zien. Naast het kunstprogramma zijn er ook workshops en presentaties. Veel kunstenaars zijn aanwezig tijdens het evenement en geven een toelichting op hun werk.

Kunstmoment Diepenheim is al sinds 2005 een begrip en trekt elk jaar weer vele duizenden bezoekers.

Het evenement wordt georganiseerd door de vele kunstminnende vrijwilligers van de stichting Kunstmoment Diepenheim.
Kunstmoment Diepenheim: inspirerend, gevarieerd en in een bijzondere sfeer.

Kunst voor jong en oud, voor kunstkenners of voor een eerste kennismaking vindt u in Diepenheim, het kleinste stadje van Overijssel. Elf dagen lang tonen ruim 100 professionele kunstenaars hun werk op meer dan 50 locaties. U kunt exposities bekijken in galerieën, winkels en bij horeca maar ook in de huizen en tuinen van de bewoners van Diepenheim. De kunst is van hoog niveau, divers en van verschillende disciplines. Van glaskunst tot sieraden, schilderijen, sculpturen, beelden en installaties, u gaat er zeker van genieten.

De toegang is gratis. In het Pand van Janna (Haaksbergerstraat 1) en Herberg de Pol (Raadhuisstraat 8) is het informatieboekje te koop voor 5 euro per stuk. Hierin vindt u informatie over de exposerende kunstenaars en locaties, maar ook over de voorstellingen en workshops die dagelijks aangeboden worden.

Wilt u graag wat meer toelichting bij de kunstwerken dan kunt u deelnemen aan een rondleiding. Deze worden verzorgd op dinsdag, woensdag en donderdag. Per locatie wordt uitleg gegeven over de kunst door de kunstenaar of locatiehouder. Een rondleiding bestaat uit een arrangement met koffie en appeltaart, lunch, high tea, of een culinair 4-gangendiner. Voor meer informatie en aanmeldingen zie de website. U kunt hiervoor ook contact opnemen met Josje Ligtenbarg, te bereiken op tel. 06-51030485 of via josje1ligtenbarg@gmail.com.

Op de vernieuwde website kunt u dagelijks alle actuele informatie vinden rondom Kunstmoment.

Den Dunnen Kunstmoment Diepenheim 2015

De getoonde foto op deze website is van het werk van Willem den Dunnen.

 • Laatste nieuws

  Let's Go Wild

  Bier en Wild proefavond Dat een biertje alleen in het café…

  Verantwoord jagen en lekker wild eten in Twente?

  Verantwoord jagen en lekker wild eten? Het team…

  Mountainbiken in de Sallandse en Twentse heuvels

  700 kilometer Mountainbiken door Twente Op initiatief van…