GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27.

Tweede paasdag en tweede pinksterdag zijn wij op maandag wel geopend. De dinsdag na deze twee feestdagen zijn wij gesloten.

Hof van Twente Herfstfietsvierdaagse

Fiets vierdaagse Markelo
09:00

13 oktober 2018

To

16 oktober 2018


Voor de 25e keer wordt in de gemeente Hof van Twente de Herfstfietsvierdaagse gehouden van maandag 13 tot en met donderdag 16 oktober. De prachtige herfsttooi van de bossen, gecombineerd met gevarieerde routes maken de fietsvierdaagse heel bijzonder

De “Hof van Twente Herfstfiets4daagse”

De Hof van Twente Herfstfiets4daagse is een jaarlijks terugkerend evenement; de organisatie ligt bij de Stichting Hof van Twente Herfstfietsvierdaagse. In 2013 hebben we ons 4 e lustrum op een bijzondere manier samen met u gevierd. We hadden 4 prachtige dagen met geweldig mooi weer en meer dan 800 deelnemers.

De routes

De routes starten vanuit Goor. De belangrijkste thema’s in de vierdaagse zijn kastelen, molens, tuinen, musea en kunst.Zo wordt Diepenheim bezocht, waar in dezelfde periode Kunst-Moment gehouden wordt met op enkele tientallen bijzondere locaties een grote variëteit aan kunstuitingen. Daarnaast passeren de deelnemers de nodige ambachtelijke en culinaire bedrijven, waar ook even halt gehouden kan worden. Ook de gerenoveerde wegen over de boerenerven geven een nieuwe indruk van het bijzondere Twentse Landschap.

De Herfstfiets4daagse Hof van Twente is de laatste fietsvierdaagse van Nederland en sluit daarmee het seizoen af. Voor me
er informatie kunt u terecht op de website van de fiets4daagse.

 • Laatste nieuws

  Let's Go Wild

  Bier en Wild proefavond Dat een biertje alleen in het café…

  Verantwoord jagen en lekker wild eten in Twente?

  Verantwoord jagen en lekker wild eten? Het team…

  Mountainbiken in de Sallandse en Twentse heuvels

  700 kilometer Mountainbiken door Twente Op initiatief van…