GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27.
Tweede paasdag en tweede pinksterdag zijn wij op maandag wel geopend. De dinsdag na deze twee feestdagen zijn wij gesloten

Fietsvierdaagse Markelo

Fiets vierdaagse Markelo
09:00

19 juni 2018

To

22 juni 2018

Fietsvierdaagse Markelo

De 36e editie van de Fietsvierdaagse Markelo vindt dit jaar plaats van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juni 2018. Per dag wordt gefietst op basis van een bepijlde route en een duidelijke routebeschrijving. De routes voeren door prachtige en afwisselende natuurgebieden in Markelo en omgeving. Eén dag meefietsen is ook mogelijk!

Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 30, 45 en 60 km. Er wordt gefietst van dinsdag t/m vrijdag.

Twee sterren voor Fietsvierdaagse Markelo

NTFU heeft twee sterren toegekend aan het Markelose fietsevenement.
Ook in 2015 wordt de fietsvierdaagse opnieuw georganiseerd door de Stichting Wielersport Markelo in samenwerking met DMD Events. Vanaf 2014 wordt de fietsvierdaagse van Markelo georganiseerd door de Stichting Wielersport Markelo in samenwerking met DMD Events,waarmee ook bij het jaarlijkse Wielerpop evenement wordt samengewerkt.

Startlocatie

In 2017 is de start van de fietsvierdaagse vanaf zalencentrum “De Haverkamp”, Stationsstraat 28 te Markelo. In de directe omgeving is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Voorts wordt zo nodig doorverwezen naar andere parkeergelegenheden op afzienbare afstand van de startlocatie.  aanwezig. In de nabijheid  van de startlocatie is er gelegenheid fietsen te stallen. Het is daar echter NIET mogelijk elektrische fietsen op te laden.

Starttijd 60 en 45 km tussen 9.00 en 14.00 uur en voor de 30 km. tussen 9.00 en 18.00 uur.

Voor het geval u met auto en fietsdrager naar de start wenst te komen; bij de start-locatie is voldoende parkeergelegenheid voor het parkeren van uw auto.

Er kan ook voor gekozen worden om minder dan vier dagen deel te nemen aan de fiets-vierdaagse.

Voor meer informatie kun je kijken op www.fiets-vierdaagse.nl

Tot ziens bij de Markelose fietsvierdaagse!